LCHF-mat äter vi varje dag. Igår åt vi tacos. Köttfärs med egen krydda, grönsakerna och fet creme fraiche. Häromdagen åt vi korvstroganoff.
Till helg-efterrätt igår blev det Katrin Zytomierskas recept på kladdkaka.
100 gram smör
3 ägg
1,25 dl sukrin (jag har använt annat, men det spelar ingen större roll)
0,5 msk fiberhusk
3 msk kakao
0,5 tsk vanilj (jag har använt vaniljessens)
Ugnen på 200 grader .
Smält smör, vispa ägg och sukrin fluffigt, tillsätt smöret, blanda torra och häll ner. Rör om. Smöra form med smör eller kokosfett (jag har, som ni ser på bilden, använt bakplåtspapper och klippt av kanterna). Häll ner kokosflingor istället för ströbröd. Grädda i 10 min! Inte en sekund längre.
Testade den idag och den är helt okej!!
SvaraRadera