måndag 4 maj 2015

Redo för bikini

Snart är det dags att börja visa sig i bikini igen. Även om jag den här sommaren väger ca 25kg mindre än förra så kan jag knappast påstå att jag är redo. Kroppen är ju inte vad den brukade vara men jag accepterar det, och jobbar utifrån de förutsättningarna jag har. Jag tänker dock att förutsättningarna kanske kan förbättras. De delar som inte kan förbättras accepterar jag.

Jag hade nog uppskattat en snygg baddräkt som kunde hålla in sladdret på magen, typ som den turkosa nedan men helst i svart. Tyvärr är badkläder ofta av den sämre sorten. Alldeles för tunna i tyget, så pass att de blir genomskinliga efter ett par användningar. Jag skulle behöva hitta en som den nedan, men med klortåligt tyg.


Eller kanske en mer "klädd" bikini, kanske med lite högre midja i nederdelen. Det tidigare nämnda sladdret är jag inte van vid så trekantsbikinis med endast ett knutet snöre på höften är inte längre aktuellt känner jag.


2 kommentarer:

  1. Jag kan rekommendera denna bh:n och sen har de en matchande trosa i dubbelt tyg. http://www.lindex.com/m/se/7219330/?styleId=64205525
    sitter bra och blir inte genomskinlig.

    SvaraRadera