tisdag 28 april 2015

Olivia 3år forts.

Vilken födelsedagshelg det blev för vår lilla stjärna!

Vi började hennes födelsedag på fredagen med att väcka henne med sång och frukost på sängen. Hon var mycket svårväckt men när vi var lagom klara med att hurra på slutet öppnade hon äntligen ögonen.När hon öppnat alla presenter åkte R till jobbet medan vi åt frukost, fixade hemma och gjorde ordning oss. På väg in till stan stannade vi i Malmslätt och hämtade hennes moster Madde.


När det var dags för lunch mötte vi upp R på McDonalds.


Och sedan promenerade vi bort till Leos Lekland, utan att säga var vi skulle, och vilken höjdare den överraskningen var! Jag och Robert ville göra något där vi kunde fokusera på Olivia helt och hållet så Madde följde med och tog hand om John medan vi tre sprang, klättrade och krälade runt.


Dagen efter var det dags för hennes kalas men först ut var hennes dansuppvisning i Sporthallen. Hon har under hösten gått en kurs i showdans och i lördags var den stora avslutningen med uppvisning där alla anhöriga kunde få komma och titta. Över 250 personer på läktarna och både Olivia och pappa R gjorde ett toppenjobb! Bilden är från när jag tjuvtittade på genrepet. Under föreställningen filmade jag, och höll på att börja gråta så stolt var jag. :-)


Väl hemma fick fröken öppna sina presenter från familjen och hon var så nöjd! 


Matchande kläder till Olivia och Skrållan.


När presentöppningen var klar var även lunchen klar. Vi grillade hamburgare till allihop och det fina vädret tillät lunch utomhus.


Provar en av presenterna med morfar Kent.


När familjen åkt hem var det dags för fika med kompisarna. De här tre alltså... Vilket gäng!


På kvällen sa vi att de som ville gärna fick stanna kvar och grilla. Med hjälp av myggljus och infravärme satt vi ute till midnatt. Helt underbart!


Godkänt, Manda? ;-)

Dagen efter kalasen mötte vi upp Olivias farfar på en leksaksaffär där hon fick välja själv vad hon önskade sig. Valet föll på en paraplyvagn till Skrållan som hon länge önskat sig samt en kassaapparat med tillhörande matvaror. Även det något hon uppskattat mycket när hon lekt hos andra. Därefter åt vi en mysig lunch och besökte sedan barnens gammelfarmor.


När vi kommit hem därifrån kom gamla "grannen" Jesper och hans föräldrar över på middag. Fick ingen bild på barnen tillsammans men Olivia var så glad! Och det var verkligen det genomgående överlag denna helg, hur glad Olivia var. Det var precis det som var meningen och det gör mig så glad. Olivia kanske inte kommer minnas den här födelsedagen men vi har nu bilder som kommer att påminna henne och om inte annat så minns vi den. Att få uppleva en helg som den här genom en 3-årings ögon är bland det mest fantastiska som finns.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar