måndag 16 juli 2012

En lördag i Grebo

I lördags kväll var vi hos Annelie, Johnny och lilla Freja i Grebo och grillade. Även Ferial, Johan, Modena och Aprilia var där. Modena och Aprilia älskar ju Olivia, tänk då när det var två bebisar. :-) Freja är bara en vecka yngre än Olivia.

På väg dit hade vi handlat och passade då på att köpa ersättning, vi behövde verkligen se ifall Olivia tar ersättning ifall att... Och det kan man snacka om att hon gjorde!
Vi köpte Sempers och använde en MAM-flaska som har en platt pip, och det var klockrent! Hon fick bara 60ml eftersom att jag inte ville göra en massa i onödan ifall hon inte hade velat ha det. Hon var inte mätt när flaskan var slut så då fick hon bröstet men jag märkte direkt att hon blev otålig. Måste ha varit för att maten kommer direkt ur flaskan men vid bröstet måste hon kämpa för det.
Det är bra att det funkar ifall vi skulle vilja ha barnvakt men det är inte något jag skulle ta till annars, jag vill inte förstöra amningen.

Efter att vi grillat gick vi bort till affären där det spelades musik och visades upp bilar och runt midnatt var vi hemma igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar