onsdag 7 oktober 2015

Helsingborg

Med barnen lämnade hos mormor och morfar kvällen innan åkte vi alldeles för tidigt på lördagsmorgonen mot Helsingborg. Många timmar senare var vi framme tillsammans med vårt resesällskap i form av en branschkollega. Ca sju timmar senare hade vi spanat in Bolist centrallager, pratat med många intressanta leverantörer och beställt produkter till butiken. Bra jobbat för mig med ryggskott!


Här var det inte tal om någon röd matta. Mattan var givetvis orange!


Gatukonst i en gränd i Helsingborg.


Vi bodde på Clarion Grand Hotel i centrala Helsingborg. Både hotellet och rummet var snyggt, mysigt och fräsch, och det kändes i atmosfären (och alla udda vrår) att det var en gammal byggnad.


På kvällen bjöds det på trerättersmiddag och underhållning i form av ett band i Suntrip-kläder. De bjöd upp flera ur publiken för att sjunga med dem och stämningen var HÖG! Middagen hölls på Parapeten och för detta ändamålet var lokalen perfekt. Efter middagen var det stor fest.Hotellets restaurang Kitchen & Table by Marcus Samuelsson serverade en underbar frukostbuffé på söndagsmorgonen och jag hade kunnat sitta i många timmar och bara titta på interiören. En perfekt start på dagen, särskilt för oss som behövde ladda inför fyra timmar i bilen hem till Linköping.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar