söndag 12 augusti 2012

Bryan Adams i Cloetta Center

Anledningen till att vi inte firade vår bröllopsdag så värst var för att vi ändå hade köpt biljetter till Bryan Adams kvällen efter, alltså på tisdagen. Vi köpte med oss mat från Nang's Kitchen och tog med till mamma och Ove. När vi ätit klart lämnade vi Olivia där (första gången!) och åkte till Cloetta Center. Bryan Adams lämnade ingen besviken! Vilken röst, vilken närvaro. Där kan man snacka om en artist som bjöd på sig själv.



Han pekade helt random ut en tjej i publiken som han sjöng "om" samtidigt som de filmade henne och visade upp på storbildsskärmarna. Hon fann sig i hans text "I wanna be your lover", "to be bad, you gotta be good" och dansade helt enligt texten.

Hans trummis körde ett solo med upp- och nervända plasthinkar, kastruller och durkslag. 

Han hoppade av scen, sprang upp på ena sidan av läktaren och satte sig där medan han fortsatte att spela. Behöver jag säga att alla blev som tokiga och satte sig intill och fotade, och fotade, och fotade.

När det var dags för låten "When you're gone" som han gjorde med Melanie C från Spice Girls frågade han publiken ifall det var någon som kunde hela texten och ville komma upp och sjunga den med honom. Det var en hel del som räckte upp handen och han valde sedan en ung tjej som satt på sin pappas (?) axlar. Så här såg det ut och lät.

En helt underbar upplevelse att ha fått sett självaste Bryan Adams LIVE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar