lördag 23 oktober 2010

Det här gör mig förbannad!

"Mobbad försökte ta livet av sig - när elev filmade", är rubriken på en artikel i Expressen idag. Det utspelades dessutom här i Linköping!

Lars Rejdnell som de intervjuat är tydligen barn- och ungdomschef i Linköpings kommun och han verkar ta detta med en klackspark.
EN ELEV HAR FÖRSÖKT TA LIVET AV SIG OCH EN ANNAN FILMADE OCH GJORDE INTE ETT SKIT!!!! Vad är det som är så svårt att förstå??!?!
Det klart att de inte har sett några varningssignaler. De blundar ju! Det gör alla lärare och lednigspersonal (med vissa undantag givetvis), de blundar för mobbingen eftersom det är enklast.

Eleven som filmade borde tas om hand, eftersom den personen tydligen har någon gräns inom sig som är utsuddad och personen som försökte ta livet av sig borde plockas bort från den negativa miljön, få stöd hela tiden och inte bara "om de behöver det" som det står i artikeln.

FY FAN!!! Pinsamt, är ordet.

1 kommentar:

  1. Visst är det hemskt! Det är mycket sådant här nu. Lärare har blundat för mobbing i alla tider. Skulle gärna vilja få insikt i hur det är att vara lärare så att man kan förstå varför, för det är obegripligt.

    SvaraRadera