torsdag 4 oktober 2012

Svar till Anna-Karin:

"Hur reagerar hon om du pumpar ut och ger bröstmjölk i flaskan? Blir det samma som med ersättningen då? Tänkte eftersom man kan pumpa ur mjölk och både frysa in och ha i kylen."

Saken är ju den att jag hittills inte kunnat pumpa. Det kommer liksom inget. En droppe per pump typ. MEN igår provade jag ytterligare en gång eftersom att hon fick annat på kvällen och de hann bli fulla lagom tills jag skulle lägga mig. Jag lyckades faktiskt få ut 60ml, och det provade jag att ge henne 30ml utav nu ikväll innan gröten och det tog hon ur flaskan, den lilla flaskvägraren! Så nu ska vi försöka se till att ge henne annat vid ett par tillfällen så att brösten verkligen hinner bli fulla och då pumpa. Vi vet med oss att vi har två tillfällen framöver då hon kommer att behöva mat från någon annan än mig nattetid, hittills har endast bröstet fungerat.

1 kommentar:

  1. Vad skönt att det funkade med bröstmjölk i flaskan! :) Det är alltid jobbigt när man vet att de skulle behöva få i sig saker, men inte får det.

    En annan sak jag kom att tänka på nu (vill inte alls vara jobbig, dryg eller på något annat vis, hoppas att du inte tar det så!) men jag vet att med Lucas så fick vi rekommendationen att sluta med nattmatning vid 5-6 månaders ålder och börja ge vatten istället, för då ska de kunna klara sig utan mat under natten.
    Nu kanske det inte funkar för Olivia, alla barn är ju olika, men annars så kanske ni hinner vänja av henne vid just nattmålet innan det att datumen kommer.

    SvaraRadera