söndag 29 april 2012

Busy lördag

Igår röjde R i trädgården en hel del och körde iväg det till majbrasan. Under tiden fick Olivia vara med mig och "titta på" i babybjörnen. Medan vi sedan åt lunch sov hon utomhus i vagnen för första gången.

På eftermiddagen fick vi besök av Johan, Charlotte, Patrik, Petra, Johan och Charlottes pappa. De var i Rimforsa för att flytta grejer och ville komma förbi för att träffa Olivia. Olivia ('s föräldrar) blev jätteglad över röda mössan, strumporna och filten från PoP. :-)

På kvällen kom sedan David och Manda förbi. Vi hann inte vara så sociala, jag och Olivia, som jag hade velat men... Hon sov som en stock och brösten värkte som bara den, så jag försökte väcka henne men det var kört. Kvällen avslutades framför "Da Vinci-koden" och jag hann sova en timme på soffan innan läggdags så jag var faktiskt rätt utvilad när det var läggdags så jag kände mig redo för natten med Olivia.

Den otroligt fina buketten kom med blombud dagen efter vi kom hem från BB, den är från Roberts ena kusin med familj. Den andra blomman har vi fått av Olivias farfar. Mycket fina båda två!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar