söndag 1 april 2012

En snabb summering

Förra veckan gick i pustandets- och stönandets-tecken. Det mest intressanta av allt? Trots att jag vet att "alla" läser min blogg var det INGEN som hörde av sig efter att ha läst det. Intressant var ordet. :-)

Veckan har dock innehållit en del glimtar, jag har bara varit för trött för att "rapportera" om det på kvällarna. Vi har varit hos barnmorskan för ev. näst sista besöket, jag har varit och fikat med tjejerna ur BF-gruppen, vi har varit på årsmöte med grannarna ur sjövattenföreningen, vi har haft en hantverkare här som mätt upp inför det sista som ska göras med de nya fönstren (för den här gången), igår hade vi delar ur BF-gruppen här på knytkalas, igår till idag har vi haft underbara Modena och Aprilia här och idag tog vi med dem på Påskmarknad i Gamla Linköping efterföljt av födelsedagskalas hos min bror.

Men nu! Ett avsnitt av amerikanska The Voice innan läggdags. Mer om det andra imorgon. :-)
OCH, wohow!!! Förhoppningsvis endast 20 dagar kvar.

1 kommentar:

  1. Du berättar ju bara hur det är. Det är ju inte att gnälla. Jag tycker det är skönt att du är fullt frisk och att även barnet är det. Allt annat hör ju till. Det är inte för inte vi är kvinnor. Jag väntar och längtar också men är glad att jag slipper krämporna.

    SvaraRadera