torsdag 12 april 2012

Sista besöket hos BM?

Igår var jag hemma på dagen och tog det lugnt. Såg ikapp det jag missat av SVTs två serier "Född 2010" och "Så levde de lyckliga". Så otroligt fina program! Försökte låta bli att fixa här hemma för det säger ju alla "passa på att ta det lugnt nu innan bebisen kommer, vila!". Det är dock lättare sagt än gjort. Tror jag ska städa ordentligt idag och sen ska jag lata mig hela dagen imorgon!

När R kom hem åkte vi direkt in till stan för att besöka barnmorskan. Det var vårt sista inbokade besök innan BF (beräknat förlossningsdatum). Allt såg bra ut, som vanligt. Vi konstaterade det jag redan vet, att jag har samlat på mig en hel del vätska. Bebisen verkar ha fixerat sig och den verkade må så bra så.

När vi var klara där åkte vi upp till mitt jobb eftersom att jag tidigare hade bokat in en massage. Denna gång fick det bli ben/fot-massage. Fötterna är som klossar och benen var mycket svullna även dem. Massagen gjorde ONT! Dels på grund av all vätska men också på grund av att jag är så stel och spänd. Det kändes mycket lättare när vi gick därifrån. Stannade även till på ett apotek för att köpa stödstrumpor, men det hade precis hunnit stänga.

På kvällen tränade R innebandy och mamma och Ove bor i samma stadsdel som han spelar, så jag passade på att umgås med dem tills han var klar. Vi har träffat dem extra mkt nu senaste veckan men det är bara trevligt. Mamma är så förväntansfull kring det här med bebisen. :-)

På bilden; magen igår när jag låg på soffan. Vecka 38+3, alltså v39.

2 kommentarer:

  1. Följer också de serierna, jättefina! Vad häftigt att bebisen är här snart!

    SvaraRadera
  2. Jag tror att bebisen kommer den 16 april.
    En tjej, 50cm lång och 3250g. :)

    SvaraRadera