måndag 16 april 2012

Mode mitt i sjukdom

Nu ska jag försöka ta mig i kragen här och göra ett ärligt försök till att blogga. Har fortfarande så ont i halsen att det känns som om jag har ett öppet sår, och trots att jag snyter mig hundra gånger om dagen så är näsan ändå täppt, vilket i sin tur resulterar i torr hals och trasiga läppar. Men, nog om det! Nu blir det lite mode. :-)

Jag har legat ner i tre dagar nu och igår var jag så uttråkad men ändå så pass pigg att jag orkade surfa lite på bl.a. H&M och Ginatricot. Alla dessa plagg nedan är från H&M och jag vill ha allihop!

Den här baseball-tröjan är så enkel men så snygg, 
och den kostar endast 79,50kr.

 Det här linnet påminner lite om en brynja och kostar endast 99kr.

Den här vackra klänningen kostar endast 199kr,
skulle passa perfekt till ex. midsommar eller om man ska på bröllop.
 Den här toppen för 199kr är riktigt snygg!

För 499kr kan man lägga rabarber på denna underbara dröm!

Och de här galet snygga kilklackarna med kardborre ska vi inte ens börja prata om. 
För 599kr blir de dina!
Nu är vi endast ett par dagar från det datum då vår mycket efterlängtade bebis förväntas titta ut. Jag har inga direkta känningar som kan betyda att det är på gång, men det kan ju gå fort. Nu hoppas jag att förkylningen hinner gå över innan bebisen gör entré, för annars har jag ingen aning om vart den extra energin som krävs ska kunna komma från.

Även om det på ett sätt känns så "på riktigt", för jag känner ju bebisen hela tiden och sammandragningarna är MÅNGA på en dag, så är det ändå helt overkligt. Jag ser nedräkningen här till höger och jag ser att den visar mindre än en vecka, men ändå är det så sjukt. Snart kommer vi ha ett barn.

Om vi får en tjej så skulle jag jättegärna vilja ha dessa otroliga söta plagg (från H&M) nedan:
Mössa + snedknäppt body 99kr (för pojke är detta sett grått, boooooring). 
 Mjukisklänning för 129kr.
 Egentligen passar väl ett par tights bäst till klänningen, men de enda byxor som fanns på deras hemsida till nyfödd som skulle kunna passa är dessa. Mycket bra pris, 2-pack för 99kr. 
Jag älskar ju byxor med fot, eftersom att det är helt omöjligt att få strumpor att sitta kvar på en nyfödd, men sen är ju frågan hur varm sommaren blir.
Nahä, dags att snyta sig igen.

2 kommentarer:

  1. Men så fina kläder. :) Älskar den långa klänning den var riktigt snygg.

    Hoppas att förkylningen släpper och stort lycka till inför förlossningen och den kommande föräldraskapet :)

    SvaraRadera
  2. Jag känner igen mig i det du skriver, jag har inte heller fattat att vi snart har en bebis. Sista arb.dagen på fredag och det känns väldigt konstigt men skönt. Ska bli mysigt att gå hemma med ett eget barn ist :) tänker på er dagligen, spännande nu. Lycka till med allt!!

    SvaraRadera