tisdag 20 mars 2012

Sängmobil

Jag har funderat på det här med mobil till bebisen, inte mobiltelefon alltså utan en sån där grej som hänger ovanför ex. bebisens säng. När jag kikat runt på internet har jag tyckt att alla verkat så stora, klumpiga och dyra (antagligen för att de varit elektriska) men på Lekmer fanns flera som var både enkla och billiga. Det gillar jag!

Jag skulle kunna tänka mig en både till sängen och en till skötbordet. Men det får hamna på bebisens önskelista.2 kommentarer:

  1. Jag måste dock säga att de med elektronik är helt underbara. Vi har en från fischerprice med fjärrkontroll som man kan sätta igång både musik och att den snurrar med. Det är väldigt skönt när man själv vill ligga kvar i sängen och bebisen är vaken.. Tro mig, det kommer komma sådana tillfällen =)

    SvaraRadera
  2. Vi köpte den med fiskarna till våran son när han var liten och det har varit en stor favorit över skötbordet :) Vi har varit hos vänner som haft andra, men fiskarna är dom som varit bäst här iaf :) Över sängen var han aldrig intresserad. //Fia & Jonathan

    SvaraRadera