måndag 9 januari 2012

Möbelshopping och firande

I söndags tog jag och mannen en snabbsväng till IKEA. Handlade lite småsaker och på väg till bowlinghallen stannade vi till på en annan butik som hade möbelrea. Hittade först en soffa vi jättegärna ville ha, 10,000papp. Men den var stooor och det är precis vad vi vill ha. För att vara så stor så var den billig, men det är lite väl just nu.


I stället blev det det här soffbordet som vi spanat lite på via nätet. Men det var beställningsvara så vi får det inte fören om ca 2-4v. Riktigt smidigt att kunna gömma alla fjärrkontroller m.m. inuti.

Därefter fick vi skynda oss till bowlinghallen där vi mötte upp min familj och bowlade en timme innan vi åkte vidare hem till familjen och fikade. Vi firade både min födelsedag, men främst lillasyster som fyllde 18år.




På kvällen efter vi kommit hem kom Ahlbergs och Johan förbi. Det blev hemmagjord pizza och filmen "Real Steel". Den var riktigt bra faktiskt, även om man hela filmen förväntade sig en robot "gone bad". :-)

Medan de andra lagade mat försökte jag fånga Aprilia på bild när hon dansade till RadioSeven. Det gick inte, kan man lugnt säga. Under tiden sysselsatte sig Modena med att se Aladdin i vårt sovrum. Hon var fullt koncentrerad. :-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar